Asztrológiai elemzés

 

Először is azt szoktam mondani, hogy az asztrológiai vagy horoszkóp ábra az a saját erőforrásaink leképeződése.

Fontos látni, hogy az életünk színpadán vannak főszereplők és mellékszereplők: számomra ezek a bolygók. Az, hogy a színpadon hol állnak, a horoszkópban a házhelyzetük mutatja (például egyes házban áll az Uránusz). És hogy milyen jelmez van rajtuk? A bolygó jegyhelyzete mutatja meg (például Bak jegyében áll a Merkúr bolygó). Amit szinte mindenki szokott tudni, hogy a Nap melyik jegyben járt, amikor született. Például ha Bika, akkor április 20. és május 20. között született. Ezek a szereplők egymáshoz képest is valamilyen kapcsolatban állhatnak: a bolygók közötti úgynevezett fényszögkapcsolat mutatja meg, hogy hogyan hatnak egymásra.

Hogyan épül fel egy asztrológiai elemzés?

Amikor megkapok egy születési adatot és a program segítségével megnézem a születési ábrát. 

A következő alapelvek szerint dolgozom:

1. Az leírt / elmondott dolgok csak lehetőségek, de az életünkért és döntéseinkért mi magunk vagyunk a felelősek!

2. A lehetőségek megmutatják, hogy melyik irány az, amelyik az életutad inkább támogatja, de ettől még dönthetsz másképp, és az is rendben van. Van választási lehetőség!

3. Abban hiszek, hogy a születésünk pillanata azt mutatja meg, hogy milyen eszközrendszerrel rendelkezünk. Az, hogy ezt hogyan használjuk fel, már a saját döntésünk.

4. Elképzelhető, hogy két állításom ellentmondásosnak tűnik számodra. Ennek egyszerű oka van: nem vagyunk szimplán feketék-fehérek és 2D-sek. Mindannyiunkban vannak ellentmondások, kiben több, kiben kevesebb, és ezeket az asztrológiai ábránk is leképezi. Törekszem arra, hogy adott esetben kitisztázzam ezeket az ellentmondásokat, hogy használható legyen számodra az elemzésem.

5. Amiket leírok, azok megállapítások, nem minősítések.

6. Minden jegynek vannak erősségei, szerethető oldala, és gyenge pontjai, kevésbé kedvelhető részei. Ez természetes.

7. Minél pontosabb a születési idő, annál pontosabb elemzést tudok adni. 

Ha nincs meg a pontos születési időpont, akkor számodra fontos életesemények alapján be lehet pontosítani. Mik lehetnek ezek? Esküvő, iskolai vizsga, költözködés, haláleset, születés (gyermek, testvér), fontos utazás, stb.

 

Kérdésed van az asztrológiai elemzéssel kapcsolatban?

Örömmel válaszolok kérdéseidre!